Unibolt

Logistikløsninger

Som Asmet Group tilbyder vi Just-in-Time logistiktjenester med en række forskellige muligheder. Systemet muliggør optimering af produktleverancer til slutbrugeren til tiden og på det rigtige sted i produktionsforløbet. Det består i en løbende overvågning af kundens behov med hensyn til type og mængden af de produkter, der er behov for. Befæstelseselementer leveres direkte til produktionslinjen eller samlebåndet, uden at kundens eget personale er engageret i planlægning og gennemførelse af køb og oplagring, og uden at have midler fastfrosset i lagre.

Fordelene ved implementering af Kanban systemet

  • eliminerer lagerbeholdning – produkterne leveres i modulmængder, som er tilpasset den aktuelle produktionsstørrelse.
  • reduktion af lagerplads og eliminering af den tid, der kræves til indsamling af detaljer fra lageret – genstandene leveres direkte til samlebåndene. Leveringssystemet kræver ingen lagerfaciliteter eller servicering af kvitteringer og vareudleveringsdokumenter fra lageret.
  • omkostningsreduktion i forhold til indkøb – analyser af oplagrede mængder, forberedelse af ordrer – forbruget af befæstelseselementer overvåges direkte på kundens samlebånd, som giver tegn til udførelsen af de næste leverancer.
  • betro leveringen af befæstelseselementer til et team med årtiers erfaring i levering direkte til transportbåndene.

Hos Unibolt A/S har vi vores egen pakkeafdeling bestående af fuldautomatiske pakkemaskiner til pakning i æsker af forskellig størrelse og pakkemaskiner til posepak.

Vores lagerprogram er pakket i standard pakninger af 25, 50 og 100 stk med møtrik. Æskerne er påført Unibolt etiket med stregkode (Code 39).
Vi har dog også mulighed for at pakke efter dine specielle ønsker, det være sig:

Pakning med specielt antal pr. æske
Med/uden møtrik
Løspakning i bulk
Posepak
Special etiket med eget logo
Special etiket med egen reference
Specielle ønsker ang. EURO-paller og rammer.

For vores lagerprogram sender vi FRANKO for ordre over 5000 kr, skulle du ikke opnå FRANKO arrangere vi gerne transport af varen for din regning.

Har du specielle ønsker til pakning af dine varer bedes du kontakte os, så finder vi en løsning.

Let’s improve logistics together!