Unibolt

Bredt udvalg af produkter

I vores fabrikker tilbyder vi, og producerer både standard- og specialdele (tegningsbaserede) emner i mængder tilpasset kundens behov.

Vi betjener alle brancher

Vi samarbejder med virksomheder fra Landbrugs- og automobilindustrien. Vores produkter er til stede på samlebånd hos førende producenter af biler, lastbiler, traktorer, mejetærskere, trailere, såmaskiner og andre maskiner i EU såvel som i Amerika. Vores tilbud omfatter også produkter dedikeret til energiindustrien, petrokemisk industri, offshore-branchen samt byggeri.

Produktionsevne

Vi har vores egne fabrikker – i Danmark og Polen. Virksomheden opererer i overensstemmelse med ISO 9001 (kvalitet) og ISO14001 (miljø) standarder ved hjælp af moderne maskiner, såsom koldformingspressere, CNC fræsecentre, NC-drejebænke, båndsav maskiner, gevindvalsemaskiner.

Logistikløsninger

Befæstelse leveres direkte til montagelinjen/produktionen – præcis til tiden og til det angivne sted i produktionen (Kanban-system, Just-in-time)

Nyheder

Gennemførelse af initiativet “Grøn Energi Solcellepark” vil ikke alene styrke Unibolts bæredygtige profil, men også spille en afgørende rolle i realiseringen af Danmarks ambitiøse klimamål.