Unibolt

Bredt udvalg af produkter

I vores fabrikker tilbyder vi, og producerer både standard- og specialdele (tegningsbaserede) emner i mængder tilpasset kundens behov.

Vi betjener alle brancher

Vi samarbejder med virksomheder fra Landbrugs- og automobilindustrien. Vores produkter er til stede på samlebånd hos førende producenter af biler, lastbiler, traktorer, mejetærskere, trailere, såmaskiner og andre maskiner i EU såvel som i Amerika. Vores tilbud omfatter også produkter dedikeret til energiindustrien, petrokemisk industri, offshore-branchen samt byggeri.

Produktionsevne

Vi har vores egne fabrikker – i Danmark og Polen. Virksomheden opererer i overensstemmelse med ISO 9001 (kvalitet) og ISO14001 (miljø) standarder ved hjælp af moderne maskiner, såsom koldformingspressere, CNC fræsecentre, NC-drejebænke, båndsav maskiner, gevindvalsemaskiner.

Logistikløsninger

Befæstelse leveres direkte til montagelinjen/produktionen – præcis til tiden og til det angivne sted i produktionen (Kanban-system, Just-in-time)

Nyheder

For 125 år siden blev vores fabrik grundlagt som en lokal producent af bolte, møtrikker og itter. Vi er stolte af dette jubilæum, og de muligheder og udfordringer det bringer med sig.